Fotopocket.nl is begin 2007 gelanceerd met het doel om internetgebruikers het gemakkelijk te maken om afbeeldingen vanaf de computer snel en eenvoudig op het internet te kunnen zetten en te delen met anderen.

Fotopocket is te gebruiken om foto’s en plaatjes te hosten voor o.a. weblogs, persoonlijke websites, forums en profielensites. Het is daarbij mogelijk om zowel één afbeelding als meerdere tegelijk te uploaden en elke foto van een beschrijving te voorzien. Ook kunnen anderen reageren op foto’s en deze beoordelen met een cijfer. Bij elke afbeelding die je upload worden automatisch linking codes aangemaakt waarmee je deze gemakkelijk kunt doorlinken naar sites en forums.

Ook kun je met Fotopocket een mini-album aanmaken, waarbij je een reeks van afbeeldingen overzichtelijk op één pagina kunt weergeven en delen met anderen. Dit is bijvoorbeeld een handige uitbreiding voor je advertentie op sites als Marktplaats, VivacameraTweedehands of Reviewgigant . Advertenties met foto’s zijn opvallender en trekken meer potentiële kopers aan, maar het aantal foto’s die je bij een advertentie kunt plaatsen is op de meeste advertentiesites beperkt en soms onvoldoende om een artikel goed te kunnen omschrijven en te promoten. Met een mini-album, waarbij je meer (en grotere) foto’s van het artikel op één pagina kunt tonen, is dit probleem verleden tijd. Hierdoor kun je potentiële kopers beter informeren over je product, en het omslachtig e-mailen van foto’s naar elke geïnteresseerde hoeft dus ook niet meer! Het enige wat je hoeft te doen is de link van het mini-album in je advertentie te zetten. Gebruik Fotopocket dus om je advertentie nog completer en aantrekkelijker te maken!

Dit alles is mogelijk zonder je eerst te hoeven registreren, dus ontdek zelf de voordelen van Fotopocket.nl en
begin direct met uploaden, het is helemaal gratis!

Vragen, opmerkingen, suggesties omtrent onze service? Ga naar de contact pagina